Würth Oy

Myyjä

  • Sijainti Lieksa
  • Julkaistu 01.06.2023, 0:00
  • Suljettu 07.06.2023, 23:59

Myyjä

Etsimme innostünütta myyjää Lieksaan

 

Etsimme innostünütta

myyjää

Lieksan Würth Centerille

 

Hae meille tekniseksi myyjäksi Würth centerille myymälätyöhön. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä palkkaamme teknisiä myyjiä erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus sekä halukkuus kehittyä ja oppia lisää käytännön teknisistä tuotteistamme.

Teknisen myyjän tehtäviin kuuluu yritysasiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen, esimerkiksi oikean kiinnitysratkaisun tai työkalun valinnassa, sekä uusien tuotteiden esittely ja myymälän avustavat tehtävät. Würth Centerillä työ on itsenäistä tiimityötä myymäläkollegoiden kanssa, mutta myös yhteistyötä myyntiedustajien ja asiakaspäälliköiden kanssa.

Würth Centerit ovat auki arkipäivisin klo 6.30-17.00, joten myyjiemme työajat ovat kaupan alalla poikkeuksellisen mukavat. Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn kiinteällä kuukausipalkalla. Meillä pääset työskentelemään mukavassa porukassa, luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä.

Würthillä et ole yksin, sillä autamme sinua kehittymään erinomaiseksi myyjäksi kouluttamalla ja tukemalla. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi. Meillä on myös etenemismahdollisuuksia, sillä osa myyjistä siirtyy kokemuksen karttuessa liikkuvaan myyntityöhön myyntiedustajaksi.

Me pyrimme aina palkkaamaan oikean persoonan oikeaan työhön. Kun löydämme sinut, pidämme huolta siitä, että opit kaiken mitä työssä onnistumiseen tarvitaan.

Hae siis rohkeasti paikkaa, jossa lüonne ratkaisee!

LÖYDÄ SINULLE SOPIVIN TYÖ oheisen hakupainikkeen kautta.

Hakuaika päättyy 7.6.2023.

We ♥ ü. Juuri sellaisena kuin olet – tai haluat olla.

Würth Oy

Osaamisalue: