Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaista: palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, laatuasiantuntijoita…. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa veikkaus.fi:ssä.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Tarjoamme innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.

 

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia. Tällä hetkellä haussa on

SENIOR CLOUD DEVELOPER 

Etsimämme henkilön tehtävänä on kehittää ja ylläpitää pilviarkkitehtuuria yhdessä Veikkauksen muiden asiantuntijoiden kanssa.  Työ sisältää mm. tilien ylläpitoa, uusien palveluiden infran valmistelua ja toteutusta sekä nykyisten palveluiden tukipyyntöjen hoitamista. 

Arvostamme myös osaamista tietoturvasta, mm. ymmärrystä turvallisen verkotuksen luomisesta. Myös ohjelmointikokemus on hyödyksi, sillä se tarjoaa mahdollisuuden osallistua myös palveluidemme kehitykseen osana kehitystiimiä. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, sillä etsimämme henkilö pystyy myös tarvittaessa sparraamaan muita ja työskentelemään monialaisessa tiimissä. 

Tehtävän avainsanoja ovat mm. AWS, GCP, Docker, Jenkins, Kubernetes, Terraform, Linux, Ansible sekä reverse proxyt (mm. nginx, haproxy).

Tarjoamme Sinulle:

  • mielekkään ja haastavan työn suuren verkkokaupan ja pelien parissa 
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi
  • hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön
  • rennon, mutta osaavan työyhteisön tuen

Odotamme Sinulta:

  • vähintään 2 vuoden työkokemusta AWS- tai GCP -ympäristöissä työskentelystä 
  • oma-aloitteista ja kehittävää otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Lisäpisteitä saat muusta ohjelmointikokemuksesta, erityisesti modernien web-teknologioiden tuntemuksesta ja tietoturvaosaamisesta. 

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Vuorenmaa 4.5.2020 klo 12-13.30 ja 8.5.2020 klo 11.30-13 puh. +358943708052. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja cv:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.05.2020, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Osaamisalue: