Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
 
 Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa
.

Nyt etsimme Digital Channels -yksikön Sisällönhallintatiimiin

 SISÄLTÖSUUNNITTELIJAA

Veikkauksen Sisällönhallintatiimi hakee vakituiseen työsuhteeseen sisältösuunnittelijaa. Haluamme sinut mukaan tiimiimme vastaamaan Veikkauksen verkkosivuston sisällön laadusta, optimoinnista ja asiakaskeskeisestä operoinnista sekä teknisten sisältöratkaisujen suunnittelusta.
 
Sisällönsuunnittelijan tehtäväsi ytimessä on digitaalisten sisältöjen tuottaminen, operointi ja kehittäminen veikkaus.fi:hin. Tehtävässä osallistut mm. bannerien, asiakaspolkujen ja kampanjasivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Sisältöjen suunnittelussa mittaaminen ja testaaminen ovat sinulle itsestään selvä lähtökohta. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja omaat näkemystä ja näyttöjä siitä, miten sisällönhallintaa tulisi kehittää. Työskentelet tavoitteellisesti ja osaat viestiä näkemyksesi eri sidosryhmille. Tulet mukaan osaksi avointa, kannustavaa ja ammattitaitoista sisällönhallintatiimiä, jonka keskeinen tehtävä on huolehtia Veikkauksen verkkopalvelun sisällöstä asiakasta mahdollisimman hyvin palvelevana kokonaisuutena. Teemme töitä tiiviisti usean sidosryhmän kanssa, joten erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot ovat tehtävän edellytys.
 
Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet osallistunut kehitysprojektien vetämiseen ja ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja. Sinulla on kokemusta verkkosisältöjen personoinnista ja/tai automatisoinnista.  Arvostamme halukkuuttasi jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen, joten tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiseen ja kehittymiseen.
 
  Työtehtäviisi kuuluu muun muassa: 

 • Veikkauksen verkkosivuston sisältöihin liittyvät monipuoliset tehtävät
 • Digisisältöjen suunnittelu, tuotanto, mittaaminen ja kehittäminen
 • Sisällönhallinnan kehittäminen ja kehitysprojektien vetäminen tai niihin osallistuminen asiantuntijan roolissa
 • Digitaalisten kanavien kampanjoiden ja sisältömarkkinoinnin asiakaskeskeinen suunnittelu ja konseptointi

Tehtävässä onnistumista varten odotamme sinulta:

 • Käyttökokemusta CMS-järjestelmistä
 • Google Analytics -osaamista (Custom-segmentit, Google Tag Manager, omien raporttien luonti Data Studiossa)
 • Kokemusta sisältöjen A/B -testauksesta ja siihen liittyvästä optimoinnista
 • Ymmärrystä Front End -kehittämisestä, eli kommunikoit sujuvasti kehittäjien kanssa
 • Kykyä parantaa sisällöntuotannon prosesseja ja tekemisen tapoja
 • Erinomaisia tiimityötaitoja ja oma-aloitteisuutta
 • Erinomaisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä 

Työpiste sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, mutta työskennellä voi osittain myös etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Jaskari p. +358 40 167 8180 tiistaina 5.10. klo 12-14 ja torstaina 7.10. klo 12-14 sekä sähköpostitse minna.jaskari@veikkaus.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.