Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.  

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa. 

Haemme nyt

Teknologiapäällikköä 

Teknologiapäällikön vastuulle kuuluu Veikkauksen teknologiaportfolion hallinnointi erityisesti ohjelmistoteknologioiden, infrastruktuuriteknologioiden, työkalujen ja laitteiden osalta. Yhtenä osa-alueena teknologiapäällikkö vastaa muös Open Source Compliance -prosessin toteutuksesta, kehittämisestä ja hallinnoinnista aiheeseen liittyvien työkalujen avulla. Teknologiapäällikkö vastaa osaltaan teknologia-arkkitehtuurin toteutumisesta osana kokonaisarkkitehtuuria ja uusien kehityskohteiden ratkaisuarkkitehtuuria. Teknologian hallinta tehdään yhteistyössä eri osa-alueista vastaavien arkkitehtien kanssa. Teknologiapäällikkö vastaa myös teknologiakiltatoiminnan pyörittämisestä.

Haemme uteliasta luennetta joka on innostunut tutustumaan laaja-alaisesti eri teknologioihin ja haluaa ymmärtää miten olennaiset teknologiat kehittyvät tulevaisuudessa. Vaikka tehtävässä on tarve seurata aktiivisesti tulevaisuuden kehitystä, pystyt ottamaan sinnikkäästi ja laaja-alaisesti hallintaan myös käytössä olevat teknologiat. Arvostamme kykyä työskennellä teknologioita käyttävien tiimien kanssa ja ymmärtää mitä teknologiat merkitsevät ja mitä arvoa ne tuottavat käyttäjä-/kohderyhmille.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtäväkentän erilaisten Veikkauksen liiketoimintaan liittyvien teknologioiden parissa. Teknologia on olennainen osa niissä laitteissa, tuotteissa, ratkaisuissa, palveluissa, järjestelmissä ja työkaluissa joita Veikkaus käyttää rakentaessaan iloa tuottavia, käytettäviä, turvallisia, luotettavia ja vastuullisia pelejä pelaajille. Toimit osana tiimiä josta löytyy rautaisella ammattitaidolla varustettuja kolleegoja, jotka tuntevat Veikkauksen liiketoimintaa ja arkkitehtuuria erittäin vankalla kokoemuksella. Yhdessä tiimin kanssa pystymme saamaan Veikkauksen teknologioihin liittyvät asiat oikealla tavalla hallintaan. Työ tarjoaa näköalapaikan teknologiakehityksen eturintamassa.

Odotamme:

 • Teknologiaportfolion/inventaarion hallintaan liittyvää kokemusta
 • Laaja-alaista kokemusta eri teknologioista ja niiden hallinnoinnista (esimerkkejä):
  • Ohjelmistoteknologiat: ohjelmointikielet, väliohjelmistot (middleware), ohjelmistokehykset (software framework), jne
  • Infrastruktuuri/alustateknologiat: IaaS, PaaS, käyttöjärjestelmät, jne
  • Työkaluteknologiat: DevOps alustat, CI/CD työkalut, versionhallintatyökalut, jne
  • Laitteistoteknologiat: älykortit, maksupäätteet, sulautetut järjestelmät, jne
 • Kokemusta open source compliance -aiheen piiriin kuuluvista asioista
 • Arkkitehtuurityön osaamista ratkaisuiden, tuotteiden tai palveluiden kehittämisessä
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Työsuhde on vakituinen ja työpiste on Veikkauksen pääkonttorilla Aku Korhosen tie 2:ssa. Etätyöskentely on joustavaa ja voidaan tehdä osana hybridityöskentelyn käytäntöjä. Teknologiapäällikkö toimii osana yksikköä joka vastaa Veikkauksen arkkitehtuurista ja teknologiasta (ICT / Enterprise Architecture and Technology).

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Jos innostuksesi heräsi kohta kohdalta, niin saatat olla juuri hakemamme uusi veikkauslainen, joka tekee tärkeää työtä tuhansien avunsaajien, eli kaikkien meidän suomalaisten hyväksi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.11.2021 mennessä. Lisätietoja antaa Chief Technology Officer Mika Vänskä, puh. 0504414794 8.11 ja 15.11 klo 14:00-15:00.

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi ja tiemme kohtaavat!

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.