Veikkaus Oy

Web Lead Developer

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2023, 15:00
  • Suljettu 05.06.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Web Lead Developer

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

WEB LEAD DEVELOPER

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia devaustiimiimme. Nyt haussa Web Lead Developer Products and Services Development -yksikköön.  Yksikkömme vastaa Veikkauksen omasta ohjelmistokehityksestä sekä omista järjestelmistä: pelijärjestelmistä, pelipalveluiden ydinjärjestelmistä ja myyntikanavien ohjelmistoista.
 
Veikkauksen digitaalisilla palveluilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää: www.veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa, jossa asioidaan yli miljoona kertaa viikossa, ja Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä. Lead Developerin roolissa olet ydinasemassa vaikuttamassa näiden palveluiden tulevaisuuteen.
 
Tässä tehtävässä fokus on modernin web-palvelun kehittämisessä. Toimimme ketterissä kehitystiimeissä, joihin kehittäjien lisäksi kuuluu mm. suunnittelijoita, testaajia, analyytikoita ja tuote- ja peliasiantuntijoita. Moniosaajatiimit ja monipuoliset projektit mahdollistavat oppimisen ja tekemisen myös teknologiarajojen ja osa-alueiden yli. Kehitämme palveluita analytiikan avulla ja teemme mm. jatkuvaa A/B-testausta, kehitämme omaa koneoppimisohjelmistoa sekä viemme muutoksia tuotantoon jopa useita kertoja päivässä. Tärkeää meille on työn korkea laatu ja rento, mutta aikaansaava työskentelyilmapiiri.
 
Webin puolella suosimme funktionaalista ohjelmointiparadigmaa ja muita avainsanoja ovat TypeScript, ES6, React, Cypress, Zustand, Less, Lodash, Webpack, GraphQL, Node.js, AWS ja GCP.
 
Odotamme, että sinulla on usean vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä ja niissä hyödynnettävistä teknologioista ja olet valmis jatkuvasti oppimaan lisää. Toimit mielelläsi osana ketterää tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä työkavereita sparraava ja valmentava, reipas asenne. Tuotamme arvokkaita palveluita suoraan kuluttaja-asiakkaillemme, joten tekemisen laadun on oltava lähellä sydäntä.
 
Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Voit lukea meistä lisää tästä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa ja meillä on käytössä myös joustavat hybridityöskentely mallit. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Väisänen torstaisin klo 13-15 puh. +358943702252. Lähetä hakemuksesi cv:n kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.6.2023, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.
 
 Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.