Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vastaava ohjaaja, Koisorannan palvelukeskus

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.12.2022, 12:00
  • Suljettu 29.12.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastaava ohjaaja, Koisorannan palvelukeskus

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut, Koisorannan palvelukeskus
Koisotie 5 , 01300 Vantaa  

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Meillä aukeaa Koisorannan palvelukeskuksessa uusi vastaavan ohjaajan virka. 

Koisorannan palvelukeskuksessa työskentelee ympärivuorokautisesti moniammatillinen tiimi. Asukkaiden tukena on lähihoitajia, sosiaaliohjaajia ja sairaanhoitajia. Tiimin ajattelun ja toiminnan viitekehyksenä toimii toipumisorientaatio. Koisorannan palvelukeskuksen tiimin vastuulla on Vantaalaisten ja Keravalaisten asunnottomien asumispäivystys. Koisorannan asumispäivystyksessä asiakas voi majoittua tilapäisesti yhteismajoituksessa turvallisessa ympäristössä. Asumispäivystyksen ollessa päivittäisen siivouksen ajan suljettu asiakkailla on mahdollisuus oleskella palvelukeskuksen omassa päiväkeskuksessa. 

Koisorannan tiimin vastuulla on myös Koisokodin ja Oraskodin tuetun asumisen palvelut. Tuettua asumista järjestetään henkilöille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen. Tuetussa asumisessa jokaisella on oma asunto tai huone ja asuminen perustuu vuokrasopimukseen. 

Vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelujen koordinointi ja sujuvan asiakastyön turvaaminen. Työhösi kuuluu myös asiakastyötä, tapaat asiakkaita sekä ajanvarauksella, että päivystyksellisesti. Ohjaat ja neuvot asiakkaita sekä edistät hyvän työkulttuurin syntymistä ja säilyttämistä. Tehtävässäsi edistät tiimin sisäistä yhteistyötä ja joustavaa siirtoa työpisteiden välillä. Toimit moniammatillisen työryhmän konsulttina ohjauksen ja neuvonnan kysymyksissä. Vastuullesi saat tiimin työvuorosuunnittelun ja siihen esihenkilösi tuen. 

Silloin kun palvelukeskuksen esihenkilö on lomalla, toimit hänen sijaisenaan. Sijaistamiseen kuuluu mm. työn organisointi, henkilöstöhallinto, henkilöstön työvuorosuunnittelu, asiakastyön sujuvuudesta vastaaminen, talouden johtaminen sisältäen tarpeelliset hankinnat sekä muut sovitut tehtävät. Työssä menestyäksesi tarvitset organisointikykyä, rohkeutta ohjata ja edistää palvelutoimintaa esihenkilösi ja asumispalveluiden linjan mukaiseen suuntaan. Työssä on hyötyä mielenterveys- ja päihdeosaamisesta. Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä ja joka mahdollistaa sinun oman osaamisen kehittymisen.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 15.01.2023 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Arja Wallenius
0406206484,
arja.wallenius@vantaa.fi

Tuomo Seppänen
tuomo.seppanen3@vantaa.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: