TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy

Kotisiivooja, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 11.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.04.2024, 23:59
  • 01.04.2024, 23:59

Kotisiivooja, Tampere

Kotisiivooja, Tampere, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere

Haemme asiakkaallemme Tampereelle reipasta ja luotettavaa KOTISIIVOOJAA pidempiaikaiseen keikkalaisen työsuhteeseen, jossa tunnit on sovittavissa. Työ sisältää erilaisia kodinhoidon tehtäviä asiakkaan kotona hänen toiveidensa mukaan, kuten siivousta, asiointi apua kaupassa tai apteekissa käynteihin sekä ruoanlaittoa, pyykki- ja vaatehuoltoa. Tehtävässä saat mukavat työkohteet ja mahtavat työkaverit.
Hyvät sosiaaliset taidot sekä suomen kielen taito ovat välttämättömät, sillä työskentelet ihmisten kodeissa hoitaen sovitut työtehtävät. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oman auton käyttömahdollisuutta tai vähintään ajokorttia. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttä ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Tarjoamme sinulle:

– Työn mukavasta työporukasta ja kasvavasta yrityksestä
– Hyvät työajat, joihin voi itsekin vaikuttaa
– Laadukkaat työvälineet

Toivomme sinulta:

– Aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä
– Kykyä työskennellä tehokkaasti ryhmässä sekä itsenäisesti
– Halua oppia ja kehittyä

Jos olet positiivinen persoona ja haluat päästä viihtyvään ja osaavaan tiimiimme, laita hakemus tulemaan sivuiltamme! Lisätietoja voit kysyä tehtävästä Janilta p. 040 127 2265, jani@totalhenkilostopalvelut.fi

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Jani Lehtinen. 040 127 2265, jani@totalhenkilostopalvelut.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: