Etelä-Suomen Media Oy

Mediamyyjäksi Länsi-Uudenmaan alueelle

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 02.12.2022, 16:00
  • Suljettu 19.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mediamyyjäksi Länsi-Uudenmaan alueelle

Mediatalo Keskisuomalainen on kasvava suomalainen mediakonserni. Konsernissa on 100 uutismediaa ja sen lisäksi radio-, paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää. Konserni on kehittämässä median tulevaisuutta. Tutustu lisää osoitteesta https://www.keskisuomalainen.com/

Etelä-Suomen Media Oy on osa Mediakonserni Keskisuomalaista. Etelä-Suomen Media julkaisee 19 alueensa johtavaa sanoma- ja kaupunkilehteä sekä 15 verkkosivustoa Etelä-Suomessa. Yrityksen printti-, digi- ja dooh-mediat tavoittavat lähes 90% Uudenmaan yli 15-vuotiaasta väestöstä. Yritys tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia urapolkuja ja mahdollisuuden päästä mukaan kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Lisätietoja saat osoitteesta: https://etelasuomenmedia.fi/

 

Etsimme nyt joukkoomme MEDIAMYYNNIN AMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen Länsi-Uudenmaan alueelle.

Etelä-Suomen Median mediamyyjänä astut Länsi-Uudenmaan ja alueella toimivien paikallismedioiden (Länsi-Uusimaa, Vihdin Uutiset ja Karkkilan Tienoo) brändilähettilääksi B2B-myynnin puolelle.

Toimit läntisen Uudenmaan alueen tehden aktiivista myyntityötä niin nykyisille kuin uusille asiakkaille. Olet asiakkaidemme tärkeä päivittäinen kontakti, joten tehtävänäsi onkin kuunnella heidän tarpeitaan tarkalla korvalla ja ymmärtää heidän liiketoimintaansa sekä sen kasvumahdollisuuksia ja tarjota näitä edistäviä, yksilöllisesti rakennettuja monimediaratkaisuja. Työ hoituu niin puhelimitse kuin kasvotusten, joten toivomme, että hurmaat asiakkaasi vuorovaikutustaidoillasi kanavasta riippumatta.

Toivomme sinun olevan rohkea B2B-myynnin osaaja, jolta löytyy ennakkoluulotonta asennetta ja nopeat hoksottimet. Sinulta löytyy kokemusta aktiivisesta uusasiakashankinnasta ja osaat hahmottaa asiakastasi parhaiten palvelevan ratkaisun. Ymmärrät liiketoimintaa ja haluat olla mukana luomassa vipinää asiakaskenttään. Työkavereiksesi saat joukon alan ammattilaisia osana Etelä-Suomen Median paikallisia mediabrändejä. Työ on liikkuvaa, joten oma auto on ehdoton.

Mitä saat hypätessäsi Länsi-Uusimaan matkaan? Saat vakavaraisen ja menestyneen yrityksen työnantajaksesi. Ison konsernin mahdollisuudet ja työn, jossa pääset tekemään tulosta. Meillä on innostava ja kannustava tiimi sekä esihenkilöt, jotka tukevat sinua työssäsi. Saat asiakaskunnan arvostaman brändin ja sen kasvavat palvelut myytäväksesi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja motivoivat ansaintamahdollisuudet, jossa kiinteän pohjapalkan päälle pääset kerryttämään provisiota, jossa meillä ei ole kattoa.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin myyntijohtaja Jarno Sillanpää numerosta 0406602903 tai jarno.sillanpaa@media.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 18.12.2022.

Osaamisalue: