Palvelukorjaamo Riina

Yrittäjä, asiakasarviointipalvelut, verkkopalvelu

  • Sijainti
  • Julkaistu 11.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.05.2024, 23:58
  • 01.05.2024, 23:58

Yrittäjä, asiakasarviointipalvelut, verkkopalvelu

Yrittäjä, asiakasarviointipalvelut, verkkopalvelu, Palvelukorjaamo Riina

Tarjolla erityisen helppo tapa aloittaa yrittäjyys heti sivutoimisesti tai kokopäiväisesti! Tarjolla valmiiksi kehitetty B to B verkkopalvelu, joka on uudenlainen konsepti erityisesti mikro- ja PK-yritysten asiakaspalautekanavaksi ja nettisivuksi.

Verkkopalvelun avulla yritykset keräävät helposti tietoa toiminnastaan valmiin, monipuolisen palveluiden arviointiasteikon mukaan. Esimerkin yrityssivusta ja tähtiluokista voit katsoa täältä: https://palvelupalaute.fi/yritys/esimerkkiyritys-pekan-pyorakorjaamo/

Verkkosivu toimii myös pienten yritysten yrityssivuna, eli he saavat edullisesti näkyvyyttä ilman kalliiden, omien nettisivujen ostoa ja tekemistä. Verkkopalvelu toimii siten, että yritys pystyy luomaan yrityssivun itse muutamalla klikkauksella ja ostaa sen samalla verkkokaupasta. Yritys voi jakaa yrityssivuaan asiakkaille asiakaspalautteen keräämiseen linkkinä, joka on www.palvelupalaute.fi/yrityksen nimi. Tutkitusti muiden antamat palautteet kannustavat uusia asiakkaita tutustumaan kyseisen yrityksen palveluihin, joten siksi palautteiden näkyvyys on tärkeää. Nettisivustolla on oma osio kuluttajille palveluiden suositteluun ja suositusten etsimiseen.

Verkkopalvelu on paikasta riippumaton, joten tuotetta/tuotteita voit myydä kaikille Suomen palveluyrityksille. Tarjolla siis uudenlainen palvelukonsepti, valmis verkkopalvelu nettisivuilla www.palvelupalaute.fi, domain ja logo. Voit perustaa oman toiminimen esim. Palvelukorjaamo Sinä -nimellä.

Tämä yrittäjyys ei vaadi toimitiloja tai varastoja, voit tehdä sitä mistä vain ja muutkin kulut ovat erittäin pienet. Mitä Sinun tulee tehdä on tietenkin markkinoida ja myydä palvelua yrityksille sekä hallinnoida valmiita nettisivuja.

Laita viestiä niin jutellaan!

Katso lisätietoja:
https://www.yritysporssi.fi/koko-suomi-finland/myytavat/yritykset/verkkokauppa-ja-liiketoiminta/verkkopalvelu/myydaan-valmis-yritysten-asiakaspalautekanava-verkkopalvelu-112800
www.palvelupalaute.fi

Palkkaus:yrittäjätulo
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Riina Hiipakka-Lahti, p. 0405323360, hiipakkalahti@gmail.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: