Haussamme on sekä hallinnosta että muutoksista innostuva

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

 

Olet yrittäjämäinen talouden vahva tuntija ja tehokas ympäristöoppija, joka pitää muutoksien näkymät itselleen kirkkaina ja osaa kääntää ne toisten kielelle. Tiedät että tehtävässä menestyy analyyttinen kokonaisuuden näkijä ja turvaava taloushallinnon tontinhaltija, jolla on rohkeutta sekä tukea että myös haastaa johtoa tulevaisuuden ratkaisuissa. Roolissasi johdat taloushallinnon tiimityötä muuttuvan yrityksen tarpeisiin osuen sekä tuotat sisäiseen ja ulkoiseen laskentaan olennaisen tarkat tiedot. Tuet hallinnon ja johtoryhmän päätöksentekoa myös oikeanlaisella skenaariotyöllä ja toimit johtoryhmän jäsenenä.

Taustasi on vahva liikkeenjohdon laskentatoimen sekä taloudellisten analyysien alueilta ja omaat hyvän konsernilaskennan osaamisen. Sinulla on näiden lisäksi näyttöjä taloushallinnon tiimijohtamisesta ja tietoteknologian hyödyntämisen ajantasaisista taidoista. Työkielenäsi on suomen kieli, englantia voit tarvita perustasolla yleisesti ja ammatillisesti.

Oikealle osaajalle tarjoamme vakautta sekä vapautta toteuttaa tehtäväänsä muuttuvassa ja kehittyvässä konsernissa kiinnostavalla toimialla. Vastaanotat roolisi johtoryhmän jäsenenä ja toimit tiimissäsi esimerkkinä ammattitaitoa kunnioittaen ja vastuuta jakaen. Valitulle muodostuu valmentavan esihenkilötuen ja aktiivisen vaikuttajan rooli päätoimipaikallamme Ylivieskassa. Pääset jäseneksi työyhteisöön, joka on hyvinvoiva, ja sitoutunut toimialan kehitykseen paremman ympäristön puolesta.

Jos näet että tämä on sinun tuleva tonttisi, ota ensimmäinen askel ja soita valintaprosessin toteuttajalle: Yhteydenotot Evecon Trainers Oy, Matti Nevalainen p. 050 545 7745 varmimmin tiistaina 9.5. klo 12.30 – 18 tai keskiviikkona 10.5. klo 7.30 – 12.30, muina aikoina soittopyyntö. Lähetä hakemus viimeistään 22.5. oheisen hakupainikkeen kautta, aiheeksi ”Talouspäällikkö Vestia”.

www.vestia.fi

Osaamisalue: ,

Vestia Oy

Vestia hoitaa jätehuollon lainsäädännön mukaisesti kotitalouksien jätehuollon käytännön järjestelyt Jokilaaksojen alueilla, sekä tuottaa lisäksi toimialan yrityspalveluita. Toimimme 16 kunnan alueella Siika-, Pyhä-, Kala- ja Lestijokilaaksoissa, ja 34 hengen voimin ulotumme noin 13 miljoonan euron liikevaihdon tasolle.