Vianor Oy

Ajoneuvoasentaja, Vianor Kouvola

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 09.08.2022, 14:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ajoneuvoasentaja, Vianor Kouvola

Tule työskentelemään Vianorille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme sinua, ajoneuvoasentaja, työskentelemään Kouvolaan

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaista asiakaskokemusta rengas- ja autohuoltopalveluissa. Autohuoltopalvelumme kasvavat tasaista tahtia ja nyt haemmekin ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa Kouvolan palvelupisteeseemme. Ajoneuvoasentajana toimit autohuollon asennustehtävissä turvallisesti ja laadukkaasti monimerkkikorjaamoympäristössä. 

Ajoneuvoasentajan koulutuksen lisäksi sinulla on aiempaa työkokemusta autohuolloista sekä B-luokan ajokortti. Arvostamme erityisesti kokemusta autosähkötöistä ja vianmäärityksistä. Positiivinen asenne ja innostuminen vaihtelevista työtehtävistä ovat tärkeitä menestymisesi kannalta. Olet oma-aloitteinen ja haluat työskennellä laadukkaasti ja turvallisesti. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, ison yrityksen työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä autohuollon monipuolisissa tehtävissä.
 
Kiinnostuitko? Jos haluat tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi, täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 28.8.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Vesa Paunonen, p. 010 401 2293.

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja – vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi

Osaamisalue: