Vianor Oy

Ajoneuvoasentaja, Vianor Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 08.08.2022, 9:00
  • Suljettu 05.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ajoneuvoasentaja, Vianor Rovaniemi

Tule työskentelemään Vianorille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme sinua, ajoneuvoasentaja, työskentelemään Rovaniemelle

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaista asiakaskokemusta rengas- ja autohuoltopalveluissa. Autohuoltopalvelumme kasvavat tasaista tahtia ja nyt haemmekin ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa Rovaniemen palvelupisteeseemme. Ajoneuvoasentajana toimit autohuollon asennustehtävissä turvallisesti ja laadukkaasti monimerkkikorjaamoympäristössä.

Ajoneuvoasentajan koulutuksen lisäksi sinulla on aiempaa työkokemusta autohuolloista sekä B-luokan ajokortti. Arvostamme erityisesti kokemusta autosähkötöistä ja vianmäärityksistä. Positiivinen asenne ja innostuminen vaihtelevista työtehtävistä ovat tärkeitä menestymisesi kannalta. Olet oma-aloitteinen ja haluat työskennellä laadukkaasti ja turvallisesti. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, ison yrityksen työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä autohuollon monipuolisissa tehtävissä.

Kiinnostuitko? Jos haluat tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi, täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 4.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa autohuollon työnjohtaja Pasi Lilja, p. 050 444 1796 (arkisin klo 8-16).

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja – vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi

Osaamisalue: