Vianor Oy

Rengasasentaja, Vianor Varkaus

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 04.08.2022, 15:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rengasasentaja, Vianor Varkaus

Tule työskentelemään Vianorille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme rengasasentajaa työskentelemään Varkauteen

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaisia rengas- ja autohuoltopalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Rengaspalveluissamme pitää kiirettä ja autohuoltopalvelumme kasvavat tasaista vauhtia. Tarvitsemmekin uutta tiimiläistä Varkauden palvelupisteeseen rengasasennukseen.

Toimit pääasiallisesti raskaan kaluston rengasasennustehtävissä turvallisesti ja laadukkaasti vaihtelevissa tilanteissa. Palveluihimme kuuluu myös raskaan kaluston 24h-päivystyspalvelu ja päivystys kuuluu osaksi toimenkuvaa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollista tehdä myös muita palvelupisteen työtehtäviä, kuten ha-renkaiden asennusta, autohuoltoa tai rengasmyyntiä. Pääset siis tekemään töitä monipuolisesti ja kehittämään osaamistasi.

Positiivinen asiakaspalveluasenne, oma-aloitteisuus ja pitkäjänteinen työskentelyote ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta. Ihannetilanteessa sinulla olisi kokemusta rengasalalta ja erityisesti raskaan kaluston asennuksista, autoalan koulutus sekä C-ajokortti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse täyttää kaikkia kriteereitä ollaksesi sopiva tähän tehtävään. Jos siis edellä mainittu kokemus puuttuu, mutta asenteesi on kohdillaan, koulutamme sinut kyllä työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa rengasalan tehtävissä!

Kiinnostuitko? Jos haluat tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi, täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 21.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Pasi Remonen, p. 010 401 3683.

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja – vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi

Osaamisalue: