Viljelijän Berner

Asiakkuuspäällikkö

  • Sijainti Pohjanmaa
  • Julkaistu 28.03.2023, 0:00
  • Suljettu 09.04.2023, 23:59

Asiakkuuspäällikkö

MEILLE TÖIHIN?

 

VAHVISTAMME ORGANISAATIOTAMME JA HAEMME

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

vastaamaan Viljelijän Bernerin tuotteiden ja palveluiden myynnistä sekä viljan hankinnasta.

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ POHJANMAA

Työ sijoittuu pääosin Pohjanmaan rannikkoalueelle, joten voit asua alueella missä päin tahansa. Työn sujuvuuden takaamiseksi hakijalta vaaditaan suomen ja ruotsin kielen hyvää osaamista.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä kehität Viljelijän Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita oman alueesi osalta. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja. Työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiivinen ja työskentelet myös itsenäisesti. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaillesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella
neuvonnalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän vauhdikkaassa ja kasvavassa yli 60 maatalousalan ammattilaisen liiketoiminnassamme. Monialayhtiössämme riittää asiantuntijuutta saippuasta saappaisiin, joten Viljelijän Bernerin kollegoiden lisäksi pääset verkostoitumaan monen eri alan huippuammattilaisen kanssa.

Lue verkkosivuiltamme tarkemmin avoinna olevasta tehtävästä, mitä hakijoilta toivomme ja siitä mitä yrityksenä tarjoamme.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.4.2023 oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja viljelijänberner.fi tai berner.fi/tyopaikat.

Osaamisalue:

Viljelijän Berner

Viljelijän Berner on valtakunnallisesti toimiva, kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva organisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia ja viljelytarvikkeita. Panostamme toiminnassamme vahvasti maatalouden tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen. Viljelijän Berner on yksi Berner Oy:n neljästä liiketoiminta-alueesta.