www.neste.com

 

HAEMME

VUORO-OPERAATTOREITA

HAMINAN SATAMAAN

 

Omaatko turvallisuuslähtöisen asenteen ja hallitset tietotekniikan sekä englannin kielen? Meillä on sinulle työpaikka vähintään vuoden 2021 loppuun!

Etsimme vuoro-operaattoreita Neste Oyj:n Haminan varastolle. Operaattorina tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti rautatievaunuissa saapuvien öljytuotteiden ja kemikaalien siirrot tuotesäiliöiden kautta säiliöaluksiin sekä osallistuminen laivauksen valvontaan. Työ sisältää lisäksi erilaisia kunnossapito- ja ulkoalueiden hoitotöitä. Työaikamuoto on katkeamaton 12 tunnin vuorotyö.

Odotamme sinulta hyviä ryhmätyötaitoja ja oma-aloitteellisuutta. Prosessialan ammattitutkinto sekä vastaava työkokemus katsotaan eduksi. B-ajokortti vaaditaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön sekä haastavia työtehtäviä. Jos haluat kehittää omaa ammatillista osaamistasi logistiikan alalla, on tämä sinun paikkasi! Työsuhde solmitaan Neste Oyj:n kanssa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa VMP:llä Johanna Piirto p. 044 2400986 tai johanna.piirto@vmp.fi

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN MERKITYKSELLISTÄ TYÖTÄ ETEENPÄIN KATSOVASSA TYÖYHTEISÖSSÄ!

Me yhdistämme työt ja tekijät!
VMP Kotka-Hamina // Keskuskatu 13
05 226 6777 // kotka@vmp.fi

 

Osaamisalue: