Alavuden kaupunki

2 siivoojaa

  • Sijainti Alavus
  • Julkaistu 07.05.2023, 0:00
  • Suljettu 26.05.2023, 16:00

2 siivoojaa

Alavuden kaupunki hakee elokuussa 2023 avautuvaan,
uudistuneeseen liikunta-uimahalli Kunto-Lutraan

Kahta siivoojaa

 

Alavuden kaupungin ruoka- ja siivouspalvelut hakee kahta siivoojaa kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteena työsuhteen alussa on Kunto-Lutran uimahalli ja sisäliikuntatilat oheistiloineen. Työn arvioitu aloitusaika on 24.7.2023. Työ on kaksivuorotyötä ja työpäivät sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 5-22 välille.

Siivoojana vastaat työkohteesi ylläpito- ja perussiivouksesta yhtenä kolmehenkisen tiimin jäsenenä. Lisäksi työkavereina ovat siivousrobotit.

Kunto-Lutran siivouspalvelutehtävissä sinun tulee hallita tavanomaiset työmenetelmät ja koneet. Pääset toteuttamaan työtäsi itsenäisesti, mutta tukenasi on myös muu siivoustiimi. Työssä on hyötyä hyvistä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidoista sekä aiemmasta työkokemuksesta uimahallisiivouksessa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus ja/tai jonkin verran kokemusta siivouspalvelutehtävistä. Jos valitulla ei ole alan koulutusta, on työn ohessa mahdollista suorittaa toimitila- tai laitoshuoltajan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Hakemukset 26.5.2023 klo 16.00 mennessä sähköisesti oheisen hakupainikkeen kautta (työavain 524328).

Lue lisää, tee hakemus ja liity joukkoomme www.alavus.fi/rekrytointi

Osaamisalue: