Hilla Group Oyj

MÄÄRÄAIKAINEN TOIMITTAJA KESKIPOHJANMAA -LEHTEEN

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 03.05.2023, 15:30
  • Suljettu 29.05.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MÄÄRÄAIKAINEN TOIMITTAJA KESKIPOHJANMAA -LEHTEEN

Onko sinulla palava himo tehdä journalismia?  Oletko valmis olemaan läsnä pohjanmaalla asuvien ihmisten arjessa ja elämässä?  Haluatko olla mukana uutisoimassa alueemme pieniä ja suuria asioita, nostamassa esiin ihmisiä ja ilmiöitä, kertomassa kuntien kuulumisia?

 

Jos nyökkäilit tekstiä lukiessasi, voit mahdollisesti olla uusi hillalainen. 

 

Maakuntamedia Keskipohjanmaa etsii TOIMITTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2023 saakka. Aloitus voidaan sopia tapauskohtaisesti. Toimitus sijaitsee Kokkolassa.

 

Työtehtäviin kuulu monimediainen sisällöntuotanto maakuntalehdessä, jossa työskennellään myös vuorotyössä.

 

Työssäsi tarvitset journalistista osaamista, hyvän uutisnenän, kirjoitus- ja valokuvaustaitoa sekä ajokortin. Toivomme, että olet idearikas, joustava ja tunnistat alueemme puheenaiheet ja ilmiöt. 

 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa. Saat tueksesi ammattitaitoisen työyhteisön, eteenpäin katsovan organisaation tukitoimineen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä ei sinnitellä yksin! 

 

Kiinnostuitko?

Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut ja valinnat sopivan hakijan osuessa kohdalle jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi 28.5.2023 mennessä osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat
 
 

Jäikö jokin mietityttämään? 

Lisätietoja saat päätoimittaja Sanni Aholta p. 040 120 9369 tai sanni.aho@hillagroup.fi

 

Keskipohjanmaa on maakuntalehti, jota luetaan Keski-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan sekä Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Toimitus sijaitsee Kokkolassa. Lisäksi aluetoimituksia ja tiiviisti Keskipohjanmaan kanssa yhteistyötä tekeviä paikallislehtitoimituksia sijaitsee kahdeksalla paikkakunnalla. 

Julkaisut–liiketoiminta-alue vastaa Hilla Groupin medioiden sisällöntuotannoista ja niihin liittyvistä kaupallisista toiminnoista. 

Julkaisut-liiketoiminta-alueen ydinosaamista ovat digitaalisten uutispalveluiden, uutis-ja matkailumedioiden ja painettujen lehtien kustantaminen kuluttaja-asiakkaille sekä kilpailukykyisten markkinointi-ja mediamainontaratkaisujen tuottaminen yritysasiakkaille. 

Hilla Groupin mediaperheeseen kuuluu kaksi maakuntalehteä, 14 paikallislehteä, 9 kaupunkilehteä ja joukko matkailu-ja erikoislehtiä. Mediat muodostavat digitalisoituvan liiketoiminta-alueen ytimen.

Tehtävänä on koota ja kertoa kunkin median alueella kaikki sen ihmisiä koskettavat, tärkeimmät paikalliset asiat ja ilmiöt, ja tarjoilla nämä sisällöt nykyaikaisesti, monikanavaisesti, ja niin että ne ovat eri muodoissa helposti saavutettavissa. 

Markkinoijille Julkaisut tarjoaa monipuolisia markkinointi-ja mediamainontaratkaisuja. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia yritys-ja yhteisöasiakkaitamme menestymään olemalla paikallinen, helppo ja tehokas mainoskumppani koko toimialueellamme. 

Osaamisalue:

Hilla Group Oyj

Pohjois-Suomen suurin mediatalo Hilla Group on monipuolinen ja laaja-alainen mediayhtiö, joka toimii viidessä maakunnassa ja jonka maantieteellinen vaikutusalue kattaa lähes puolet Suomesta. Tehtävämme on luoda elinvoimaa yhdistämällä tieto, elämykset ja ratkaisut sekä niiden tarvitsijat. Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhteistyökumppaneille ja kuluttajille palveluja menestyksen ja kasvun tueksi.

Teemme sen siksi, että välitämme. Sinusta, meistä ja ympäristöstämme.

Hilla Groupissa osallistetaan, vastuutetaan ja kuunnellaan. Yhdessä tekeminen, turvallinen ilmapiiri, kokeilukulttuurin arvostaminen, monipaikkaisuus ja monimuotoisuus ovat ehdottomasti vahvuuksiamme. Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes miljoona suomalaista. Kattavaan mediaperheeseemme kuuluu lukuisia säännöllisesti ilmestyvää paikallis-, kaupunki- ja maakuntalehteä sekä useita matkailulehtiä. Mediamme välittävät alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Olemme myös alueen tärkeä työllistäjä ja esim. Kainuun maakunnassa meillä on työpaikkoja medioissa, painossa ja jakelussa, joista saat lisätietoa verkkosivuiltamme https://hillagroup.fi/tyopaikat