Wulff Works Oy

Logistiikka-alan työntekijöitä

  • Sijainti Kauhava
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Logistiikka-alan työntekijöitä

Logistiikka-alan työntekijöitä, 5 paikkaa, Wulff Works Oy, Kauhava

Pystytkö nopeatempoiseen ja järjestelmälliseen työhön? Tai vaikka profiilisi ei tuohon kuvaukseen osuisikaan, niin sinusta voisi olla logistiikka-alan töihin!

Hienon käsitteen alle kätkeytyy paljon erilaisia työtehtäviä tuotteiden keräilystä pakettiauton kuljettamiseen. Työt tyypillisesti edellyttävät tarkkuutta ja täsmällisyyttä, mutta onhan joulupukillakin pajassaan tonttuja. Ala teknologisoituu vuosi vuodelta vauhdikkaasti ja tietotekniset taidot korostuvat. Monet työvaihteet kuitenkin kestävät aikaa ja vaativat rehellistä käsityötä – joskus raskastakin. Olipa sinulla sitten kortti ompelukoneelle tai täysperävaunulle, niin ensimmäiset askeleet logistiikka-alaa kohtaan on jo otettu. Niin tässä, kuin muuallakin, paras työkalusi on innokas asenne ja halu oppia! Logistiikka on osa miltei jokaisen yrityksen arkea, joten mahdollisuuksia löytyy yllättävistäkin paikoista. Etsitään yhdessä sinulle sopiva työ!

Pienikin kiinnostuksen jyvänen mielessä, niin jätä meille tietosi! Otamme sinuun yhteyttä ja kartoitetaan toiveesi tarkemmin!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Korpi, Rami, rami.korpi@wulff.fi, 0417325380
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: