RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Apumiehiä ovi ja ikkuna asennuksiin

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 13.10.2023, 0:00
  • Suljettu 26.10.2023, 0:00

Apumiehiä ovi ja ikkuna asennuksiin

Haemme rakennusapulaisia ovien ja ikkunoiden asennuksiin.

Asiakkaan toimisto sijaitsee Orimattilassa, josta lähdetään aamuisin pareittain yrityksen autoilla kohteisiin, kohteiden sijainnit vaihtelee mutta sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan alueella, Helsinki- Vantaa- Espoo. Työaika ma- pe n. klo 7-17 välillä, joustovaralla.

Voit myös hypätä matkan varrelta Orimattilan toimistolta tulevien kyytiin, esim. Vantaan Ikealta tai halutessasi voit ajaa omalla autolla suoraan kohteeseen. Mikäli haluaa käyttää omaa autoa, ei tästä makseta erikseen kilometrikorvauksia (kilometrit voi vähentää verotuksessa)

Työtehtäviin koulutetaan mutta sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti (b). Pärjäät tehtävässä hyvällä ja ahkeralla asenteella, olet joustava ja luotettava työntekijä. Tämän lisäksi toivomme sinulta työhön soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palkka n. 12,50€/h + mahdolliset lisät.

Työt alkavat viikolla 45, maanantaina 6.11.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4189

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: