Kårkulla samkommun

Vårdare till Bostadsvägens serviceenhet (560)

  • Sijainti Kårkulla
  • Julkaistu 30.11.2022, 9:00
  • Suljettu 15.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vårdare till Bostadsvägens serviceenhet (560)

Kårkulla samkommun rekryterar

EN VÅRDARE (560)

i heltid till Bostadsvägens serviceenhet i Kirjala. Anställningen är tillsvidare och inleds 26.12.2022 eller enligt överenskommelse. Arbetet är nattarbete.

Bostadsvägens serviceenhet består av Bostadsvägen i Kirjala och Bäckåkergården i Åbo. Denna befattning är i första hand placerad på Bostadsvägen i Kirjala.

Hos oss arbetar vi socialpedagogiskt, med fokus på servicetagarnas delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad och intresserad av att jobba som vårdare inom omsorgsbranschen. Du motiveras av att arbeta med människor och har ett gott bemötande och en öppen attityd.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och varierande arbete med engagerade kollegor. Hos oss har du även möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom fortbildningar.

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. 

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet SH och anställningen inleds med prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§ 48 1227/2016) och ett utdrag ur straffregistret (770/1993 6 § 2), enligt lagen om smittosamma sjukdomar 5 kap 48 a § förutsätter vi även att sökanden vid eventuella anställning är vaccinerad mod Covid19.

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till regionchef Hilve Sandblom och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till regionchef Hilve Sandblom, Kårkullavägen 142, 21610 Kirjala och ska vara oss tillhanda senast 14.12.2022. 

Närmare information ger enhetschef Cecilia Salonius, tfn 0247 431 219, cecilia.salonius@karkulla.fi.

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

30.11.2022 

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, lähihoitaja

Osaamisalue: