Vantaan kaupunki

Juristi, Vantaa ja Kerava hyvinvointialue, hallintopalvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 30.11.2022, 12:00
  • Suljettu 15.12.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Juristi, Vantaa ja Kerava hyvinvointialue, hallintopalvelut

Juristi hallintopalveluihin

Peltolantie 2D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 1.1.2023 alkaen

Haemme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintopalveluihin juristia vakituiseen virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Juristin tehtäviin tulee kuulumaan muun muassa hallinnollista päätöksentekoa vaativien asioiden valmistelua, sopimuksiin ja tietosuojaan liittyviä tehtäviä sekä lausuntojen valmisteluja ja kehittyvän lainsäädännön aktiivista seurantaa. Tehtävässä pääset osallistumaan laajasti uuden organisaation rakentamiseen liittyviin juridisiin kysymyksiin. Tehtäviin voi lisäksi sisältyä aluehallituksen ja aluevaltuuston kokouksissa juristina toimimista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen maisteri tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto. Edellytämme lisäksi kokemusta päätöksenteon valmistelusta, sopimusjuridiikasta sekä tietosuoja-asioista. Arvostamme erityisesti kokemusta julkishallinnon ja/tai sosiaali- ja terveystoimialan juridiikasta. Työ sisältää itsenäistä työskentelyä ja edellyttää vastuullista työotetta. Arvostamme ratkaisukeskeistä toimintatapaa, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä myönteistä asennetta uuden organisaation ja toimintamallien rakentamisessa. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tulee vastaamaan Vantaan ja Keravan alueen sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Toivomme sinulta löytyvän joustavuutta sekä taitoa työskennellä myös aikataulupaineiden alla uuden organisaation käynnistyessä. On hienoa, jos pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja saat myös asioita taitavasti saatettua loppuun asti. Tarjoamme mahdollisuuden päästä käynnistämään täysin uutta hallinnon tasoa ja olla mukana toteuttamassa historiallista uudistusta osana laki- ja päätöspalveluiden tiimiä.

Työpaikka sijaitsee Tikkurilan keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, ja myös etätyö on joustavasti mahdollista.

Jätä hakemus jo tänään, haluamme tutustua sinuun paremmin!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.  

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä. 

Lue lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!  #vakehyva #hyvantekijät 

Työsuhteen tietoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Kelpoisuusvaatimus: Oikeustieteen maisteri tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Kokemusta päätöksenteon valmistelusta, sopimusjuridiikasta sekä tietosuoja-asioista

Palkkaus: 4339,17 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Hallintojohtaja
Liljeroos Riikka
040 617 6685
riikka.liljeroos@vantaa.fi

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: