JIK ky

Suuhygienistin sijaisuus, JIK ky – Suun terveydenhuolto

  • Sijainti Ilmajoki
  • Julkaistu 09.05.2022, 13:00
  • Suljettu 27.05.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suuhygienistin sijaisuus, JIK ky – Suun terveydenhuolto

                                                                                                   

Suuhygienistin sijaisuus, JIK ky – Suun terveydenhuolto 

Alkusijoituspaikka: JIK ky, suun terveydenhuolto, Ilmajoki 

Haemme suuhygienistia sijaisuuteen suun terveydenhuoltoon ajalle 6.6.2022 – 30.10.2022, työn aloitusajankohdasta voidaan sopia. Mahdollisuus on myös, että sijaisuus jatkuu. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa voi kehittyä ja oppia paljon uutta. Työ sisältää lasten ja nuorten tarkastuksia, ehkäisevää työtä, iensairauksien hoitoa ja mahdollisuus myös oikomiseen. 

JIK ky:n suuhygienistin työ on monipuolista toimivassa työympäristössä sekä osaavan ja mukavan. henkilökunnan ympäröimänä. Meillä on myös loistava työyhteisö. Käytössä on Lifecarepotilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantaminen. JIK ky:ssä on 16 hammaslääkärin virkaa, 5 suuhygienistin tointa ja 21,5 hammashoitajan tointa.” 

Kelpoisuusehdot: Kelpoisuusehtona on suuhygienistin koulutus. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta. Tarvittava alkuperehdytys annetaan toimipaikassa. 

Työn aloitus on 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 3 kk. Viikkotyöaika on palvelussuhteen alussa 38,25 t, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä väliaikaisen 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. JIK ky on savuton työpaikka.

Hakemukset osoitetaan vs. osastonhoitaja Mari Säntille. Hakeminen ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, joka tehdään osoitteessa www.jikky.fi/rekry

Tiedustelut: vt. osastonhoitaja Mari Säntti, mari.santti@jikky.fi, 044-7902363 

Hakuaika päättyy: 27.5.2022 klo.14 tai sopivan hakijan löydyttyä         

                                                                                    

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja. Palvelemme 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista.                                                           

Osaamisalue: