SOS-lapsikyläsäätiö

Ohjaaja, perhekuntoutus Kaarina

  • Sijainti Kaarina
  • Julkaistu 26.09.2023, 10:05
  • Suljettu 16.10.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, perhekuntoutus Kaarina

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme nyt Kaarina perhekuntoutusyksikköön

OHJAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tietoa tehtävästä

Perhekuntoutuksen ohjaajana työskentelet lapsiperheiden arjen tukena. Keskeisenä tehtävänäsi on luoda avoin ja luottamuksellinen yhteistyösuhde jokaisen perheenjäsenen kanssa ja tukea lapsiperheen turvallista arkea. Ohjaajan tavoitteena on lisätä myönteistä vuorovaikutusta ja tukea kiintymyssuhteen rakentumista perheenjäsenten välille sekä vahvistaa vanhemman mentalisaatiokykyä. Toimit omaohjaajana osana moniammatillista kuntoutustiimiä ja asiakastyön tiimejä sekä työskentelet perheelle keskeisten verkostojen kanssa. Tehtävään voi sisältyä myös erilaisten ryhmien ohjaamista.

Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa ja työ on pääasiassa kaksivuorotyötä sisältäen myös viikonloppuvuoroja.

Mitä me haemme? 

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi AMK/sairaanhoitaja AMK, yhteisöpedagogi) sekä aiempaa kokemusta lastensuojelu- tai perhetyöstä. Tehtävän luonteen vuoksi on myös toivottavaa, että sinulla on ajokortti.

Perhekuntoutuksessamme työskentelemme suhdeperustaisesti ja dialogisesti. Toivomme sinulta vastuullisuutta sekä rohkeutta työskennellä myös itsenäisesti. Meille on tärkeää, että kohtaat kaikki ihmiset, niin lapset kuin aikuisetkin, kunnioittavasti ja ystävällisesti. Vuorovaikutustaitojesi ansiosta luot erilaisten ihmisten kanssa luottamuksellisia yhteistyösuhteita ja kykenet työskentelemään muuttuvissa tilanteissa tavoitteellisesti, joustavasti ja ammatillisesti. Tiimityöskentelijänä olet kannustava ja ratkaisukeskeinen. 

Arvostamme: 

  • Aiempaa kokemusta tai osaamista mielenterveys-, päihde- ja/tai maahanmuuttotyöstä 
  • Perhetyöhön liittyvää täydennyskoulutusta
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja järjestelmällisyyttä tietojen kirjaamisessa

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja innostavan työn uudistuvassa ja kasvavassa lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä, jossa työn keskiössä on aina lapsen paras. Meillä on kannustava ja kehitysmyönteinen työilmapiiri ja tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä esimerkiksi mahdollisuudella palkallisiin opintovapaapäiviin. Kehittymisesi ja työsi tukena on lisäksi SOS-Lapsikylän sähköinen oppimisympäristö, Kyläkoulu.

Työmme laatu on meille tärkeää, ja panostamme siihen myös johtamisessa ja perehdytyksessä. Perhekuntoutuksessamme toimii moniammatillinen tiimi, jonka jäsenet ja esihenkilö tukevat toistensa onnistumista. Tuemme työtäsi myös säännöllisellä työnohjauksella. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan vakuutuksen, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun ja joustavat työnteon tavat. 

Perhekuntoutuksemme on tutkitusti laadukasta ja vaikuttavaa. Tule joukkoomme tekemään laatutyötä joka päivä!  

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaarinan perhekuntoutuksen palveluvastaava Heli Hytinmäki-Kallio, p. 044 7614 167. Hae tehtävää 15.10. mennessä. Voit hakea helposti ja nopeasti ilman CV:tä ja erillistä hakemusta verkkosivuillamme osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=460. Hakulomake löytyy sivun alaosasta.

Tehtävä alkaa 30.10. tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita myös hakuajalla ja tehtävä pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

 

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: