Haemme Helsinki-Vantaan lentokentälle palveluhenkistä ja ammattitaitoista 

ASIAKASOHJAAJAA

ohjaamaan asiakkaita takseihin. Kyseessä on ilta- ja yöpainoitteinen työ lentokentän T2-terminaalin taksiaseman yhteydessä, jonka kautta sadat matkustajat jatkavat matkaansa päivittäin. Kiireisimpinä aikoina taksinkäytön sujumista nopeuttamassa on yksi Asiakasohjaaja, jonka tehtävänä on ohjata asiakkaita takseihin ja samalla mm. koordinoida heistä koostuvaa jonoa. Tarvittaessa Asiakasohjaaja neuvoo ja opastaa myös tavanomaisissa taksillamatkustamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Työ vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja, tilannetajua, kärsivällisyyttä ja kykyjä sietää painetta. Työtä on tarjolla jokaisena viikon päivänä, pääosin aikavälillä 15:00-01:30. Työvuorot ovat n. 5h pituisia, mutta niihin voi hyvin vaikuttaa etukäteen toivomalla. Kyseessä on tarvittaessa työhön kutsuttava työsuhde, joten vuoroja on vaihtelevasti. Huomioithan että kyseessä on ulkotyö.

Hakijalta edellytämme:
-Kokemusta asiakaspalvelusta
-Siistiä ja edustavaa habitusta
-Äidinkielentasoisia suomen kielen suullisia taitoja
-Hyviä englannin kielen taitoja
-Positiivista, kohteliasta ja palveluhenkistä luonnetta
-Hyviä käytöstapoja ja hyvää stressinsietokykyä

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme:
-Pitkäaikaisen ja osa-aikaisen työsuhteen
-Palkallisen perehdytyksen työhön
-Kansainvälisen työskentely-ympäristön
-Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin
-Haastavia mutta palkitsevia asiakaspalvelutehtäviä

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksia huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta.

Tulemme todennäköisesti toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Rekrytointia hoitaa:

Sonja Mattila
Henkilöstökonsultti
sonja.mattila@wippiiwork.com

Osaamisalue: