Wippii Work Oy on tänä vuonna 10 vuotta täyttävä henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja mutkattomia henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluita Etelä-Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kehitämme toimintaamme ja toimintatapojamme jatkuvasti ja olemme vahvasti kasvuhakuinen yritys. Tällä hetkellä työllistämme sesongista riippuen 200-300 työntekijää kuukausitasolla ja toimimme usealla eri toimialalla.

Lue lisää meistä osoitteessa www.wippiiwork.com

Yrityksemme nimi viittaa ajatukseen siitä, että työnteon tulee olla myös hauskaa. Wippii Work Oy koostuu nuorekkaista ja monipuolisista henkilöstöalan ammattilaisista erilaisilla taustoilla. Toimistollamme työpäiviä värittää huumori, usein varsin huonokin, ja nauru on täällä usein herkässä. Työmme otamme kuitenkin aina vakavasti. Kauppalehden kolmatta vuotta peräkkäin myöntämä Kasvaja-sertifikaatti takataskussa vaikutamme Kaivokadulla, aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Kasvumme korostuu loppuvuoden aikana ja etsimmekin siihen varautuen lisävahvistusta riveihimme. Tällä kertaa haemme 

LOGISTIIKKA-ALAN KOHDE-ESIMIESTÄ 

monipuolisiin varasto- ja kuljetusalan työnjohdollisiin tehtäviin.

Kohde-esimiehen tehtävät pitävät sisällään työntekijöiden päivittäisten työtehtävien työnjohdollista valvontaa, työntekijöiden perehdytystä ja koulutusta sekä uusien työntekijöiden rekrytointiin osallistumista. Työt pitävät sisällään myös logistiikka-alan operatiivisia tehtäviä, lähinnä varastoympäristössä, sekä hallinnollisia toimistotyötehtäviä, kuten työntekijöiden työaikakirjanpidon seurantaa, raportointia ja tarkistusta. 

Etsimämme henkilö on positiivinen, sosiaalinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä tuloshakuinen työntekijä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta logistiikka-alan työtehtävistä, jonka lisäksi toivomme yrittäjähenkistä asennetta, joustavuutta sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. 

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä usean eri osaamisalueen parissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua yritystoimintamme ja palveluidemme kehitykseen osana alati kehittyvää ja kasvavaa henkilöstöpalveluyritystä. 

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään toistaiseksi voimassa olevassa, kokoaikaisessa työsuhteessa. Työajat ovat pääosin arkisin klo 08:00-18:00 välisenä aikana, mutta mahdollisesti myös viikonloppuisin. 

  Hakijalta odotamme:

  • Aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Ryhmätyöskentelytaitoja
  • Sitoutuvaa, aloitteellista ja aktiivista otetta työskentelyyn
  • Joustavuutta ja kykyä sietää nopeasti muuttuvia tilanteita

  Eduksi katsomme:

  • Esimieskokemuksen
  • Hyvät kielitaidot
  • Hyvät tietotekniset taidot

  Tehtävään valitulle tarjoamme:

  • Kiinteän kuukausipalkan
  • Perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, unohtamatta koko Wippii Workin väen tukea
  • Mahtavat työkaverit sekä kehittämisestä ja kehittymisestä kiinnostuneen työyhteisön
  • Kokoaikaisen työsuhteen kasvavalla alalla
  • Hyvän mahdollisuuden osallistua yritystoiminnan ja palveluiden kehittämiseen
  • Yksityisen työterveydenhuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Yhdessä viihtymistä työkavereiden kanssa mm. virkistyspäivien ja henkilöstötapahtumien merkeissä

  Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Töiden ennustamme alkavan elo- tai syyskuun aikana. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.

  Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä positio voidaan täyttää myös hakuajan kuluessa. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.

  Voit halutessasi jättää meille myös videotervehdyksen täydentämään hakemustasi (mikäli videolinkki ei näy, siirry osoitteeseen https://www.wippiiwork.com/tyopaikat/logistiikan-alan-kohde-esimies-2/)

  Rekrytointia hoitaa:
  Kim Oljemark
  Senior HR Specialist
  kim.oljemark@wippiiwork.com 

  Osaamisalue: