Asiakasyrityksemme Niemi Palvelut Oy on Suomen johtava muutto- ja logistiikkapalveluita tarjoava yritys. Niemi tarjoaa yritys ja yksityisasiakkailleen koti- ja ulkomaan muuttopalveluita, logistiikkapalveluita sekä messujen ja tapahtumien logistiikkajärjestelyitä. Niemi Palvelut Oy työllistää tätä nykyä yli 1300 työntekijää toimintakeskuksissaan Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. 

Etsimme nyt suoraan Niemi Palvelut Oy:lle

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävässä toimitaan työhön osallistuvana esimiehenä osana Niemen Palvelut Oy:n yrityspalveluita. Työnjohtajan tehtävänä on hoitaa työnjohdollista valvontaa ja huolehtia noin 40 työntekijän työn laadusta ja katsoa, että kukin yksittäinen tiimi toteuttaa työnsä Niemen Palvelut Oy:n prosessien mukaisesti. Työnjohtaja seuraa kunkin tiimin suoriutumista ja suorittaa tähän liittyvää raportointia, seurantaa ja kehitystä. 

Hakemamme henkilö on esimiestyöskentelystä jo kokemusta omaava, erilaisten ihmistyyppien kanssa toimeen tuleva persoona, jolta löytyy pitkäpinnaisuutta ja joustavuutta. Työnjohtajan tehtävässä on tärkeää puuttua epäkohtiin ja tarjota valmentavaa otetta työhön. Tehtävä edellyttää MS Office-ohjelmistojen osaamista, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen osaamista. 

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Niemi Palvelut Oy:n palvelukseen ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hakijalta odotamme:
-Logistiikka- ja/tai muuttoalan työkokemusta
-Kokemusta esimiestyöskentelystä
-Valmiutta osallistua myös operatiiviseen työhön
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Hyviä johtamis- ja ihmissuhdetaitoja
-Paineensietokykyä ja joustavuutta
-Perustason IT-osaamista

Eduksi katsomme: 
-Alaan soveltuvan koulutuksen
-Ajokortin

Tarjoamme: 
-Vakituisen työsuhteen
-Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät
-Kattavan perehdytyksen tehtävään
-Kannustavan palkkamallin

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior HR Specialist
Puh:045-209 1055
kim.oljemark@wippiiwork.com 

Osaamisalue: