Wirestaff Oy

A la carte -tarjoilija pääkaupunkiseudulle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.03.2024, 9:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

A la carte -tarjoilija pääkaupunkiseudulle

Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta? Haluatko työskennellä nuorekkaassa ja viihtyisässä ravintolassa? Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa tarjoilijaa pääkaupunkiseudun trendikkäimpiin ravintoloihin!

Etsimämme henkilö

Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijaa, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijalla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran aiempaa à la carte -tarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi.

Työtehtävät

Työtehtäväsi à la carte -tarjoilijana sisältävät tilausten ottamista, pöytiintarjoilua, asiakaspalvelua, kassankäyttöä sekä yleisen siisteyden huolehtimisesta.

Työajat

Tarjoamme erilaisia työsuhteita, joten pääset vaikuttamaan työtunteihisi. Haemme niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisiakin tarjoilijoita – katsotaan juuri sinulle sopivanlainen työsuhde. WireStaffilla työskentely on aina juuri sinun näköistä!

Aloitus sopimuksen mukaan. 

Palkkaus

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan sekä vuorokohtaiset lisät TES:n mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, älä jää epäröimään vaan hae heti!

Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/11248813

Lisätietoja

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.