Wirestaff Oy

Huoltoteknikko urheiluvälinemyymälään

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.05.2023, 9:00
  • Suljettu 31.05.2023, 23:59

Huoltoteknikko urheiluvälinemyymälään

Pidätkö laitteiden kokoamisesta, korjaamisesta, rakentelusta tai onko harrastuksesi auton tai mopon kanssa väkertely? Mikäli vastasit kyllä, meillä saattaa olla sinulle unelmien kesätyöpaikka tarjolla!

Etsimme nyt teknisellä osaamisella varusteltua HUOLTOTEKNIKKOA kesätöihin Vantaan Tammistoon.

Tarjottava työ koostuu kuntoilulaitteiden ja sähköpyörien huoltotehtävistä, joten hyvän ja reippaan asenteen lisäksi teknistä osaamista sähköpyöristä ja kiinnostusta kaikenlaista rakentelua kohtaan tarvitaan.

Työaika ajoittuu pääsääntöisesti ma-pe 9-17 välille, mutta kuntoilulaitesesongin aikana on hyvä varautua, että päivä saattaa välillä venähtää tunnin tai pari.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja solmitaan WireStaff Helsingin kanssa. Oikein hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä kesän jälkeen asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7653152. Haastattelemme potentiaaliset tekijät saman tien.

Lisätietoja:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.