Wirestaff Oy

Kokki, Lounasravintola Keidas, Ylöjärvi

  • Sijainti Ylöjärvi
  • Julkaistu 06.06.2023, 9:00
  • Suljettu 27.06.2023, 23:59

Kokki, Lounasravintola Keidas, Ylöjärvi

Kokki, Lounasravintola Keidas, Ylöjärvi

Kiinnostaisiko sinua itsenäinen ja vastuullinen kokin työ Ylöjärvellä? Tässä sinulle oiva paikka säännöllisen päivätyön merkeissä!

Haemme asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle Ravintola Keitaaseen KOKKIA!

Ravintola Keidas on 120-paikkainen ravintola-, kokous- ja juhlapalvelutila Ylöjärven ytimessä. Jossa ruoka valmistetaan suosien lähiruokaa, panostamme monipuolisiin raaka-aineisiin sekä runsaaseen salaattipöytään. Työajat ajoittuvat ma-pe välille noin klo 7-15. Pääset esimerkiksi työstämään lounasbuffaa, tilausannoksia sekä suunnittelemaan niitä.

Kenelle työ sopii?

Omaat ravintola-alan koulutuksen. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja reipasta mieltä. Haluat tarjota asiakkaille erinomaista ruokaa ja päästä vaikuttamaan ruokalistojen suunnitteluun. Toivomme että sinulta löytyy vähän kokemusta vastaavista tehtävistä, hallitset tavarantilaukset, hävikin seurannan sekä sinulta löytyy kiinnnostusta osallistua toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämänlaatuun. Tukenasi ovat hyvä tiimi ja mukavat työkaverit. Monipuolisen ja vaihtelevan työn, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä kilpailukykyisen palkan.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-15.00 välille. Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan! 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo haku aikana!  http://wirestaff.likeit.fi/apply/12295952

Lisätietoja tehtävästä:

Annika Niemistö
annika.niemisto@wirestaff.fi
044 700 2325

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.