Wirestaff Oy

Kokki Ravintola Kannas

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.08.2022, 9:00
  • Suljettu 31.08.2022, 23:59

Kokki Ravintola Kannas

Haemme nyt KOKKIA legendaariseen ja perinteikkääseen Ravintola Kannakseen. Kannaksessa pääset valmistamaan tasokkaita ja monipuolisia a la carte annoksia. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hietalahdessa.

Tarjoamme hyvälle tekijälle vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan viihtyisässä ravintolassa, mukavat tunnit, hyvän palkkauksen, sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Halutessasi sopimus voidaan sopia myös osa-aikaiseksi. Edellytämme hakijalta kokemusta ravintolakeittiöstä ja hyvää asennetta työtä kohtaan.

Täytäthän hakemuksen pian alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6903235

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nicolas Hakkarainen

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now searching CHEF to Restaurant Kannas. In Kannas, you'll get to cook tasty hight quality a la carte dishes. Restaurant is located in Hietalahti, right next to Helsinki city center. You'll be able to travel there easily by public transportation.

We're offering a long-term job in a cozy restaurant. We expect the candidates to have some experience of working in a restaurant kitchen and professional qualification.

Fill the applicaiton quickly, since we'll fill the position as soon as we find the right person.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6903235

Additional information:

Nicolas Hakkarainen

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.