Wirestaff Oy

Kokoonpanijoita sähköpyörätuotantoon

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 28.03.2023, 0:00
  • Suljettu 09.04.2023, 0:00

Kokoonpanijoita sähköpyörätuotantoon

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KOKOONPANIJOITA sähköpyörätuotantoon Tesoman toimipisteeseen. Työtä tehdään pääosin arkisin klo 9-17. Työ alkaa muutaman kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tarkoitus siirtyä asiakkaan kirjoille. 

Tehtävässä toimit kokoonpanijana uusissa sähköpyörien tuotantotiloissa. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus polkupyörien kanssa toimimisesta, mutta tehtävään kuitenkin koulutetaan. Sinulla tulee olla hyvät kädentaidot ja työkalut pysyvät näppäräsi kädessäsi. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt, loogisen ja järjestelmällisen työotteen sekä sujuvat kommunikointitaidot. 

Mikäli siis omaat positiivisen ja oppimishaluisen asenteen sekä aikasempaa kokemusta vastaavista töistä, saatat olla etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle työpaikan rennossa, nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä kuntoiluvälineiden parissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Älä aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.