Wirestaff Oy

Kokoonpanijoita Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 02.06.2023, 0:00
  • Suljettu 11.06.2023, 0:00

Kokoonpanijoita Tampereelle

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KOKOONPANIJOITA Tampereen Tesomalle polkupyörien kokoonpanoon.

Työtehtäviin kuuluu sähköpyörien kokoonpanotöitä, esivalmisteluja ja paketointia. Eduksi on, jos löytyy aikaisempaa kokemusta kädentaitoisista töistä. Työhön koulutetaan työpaikalla.

Työtä tehdään pääosin arkisin klo 7-15. Työt alkaa mahdollisimman pian ja kestää vähintään 1 kk eteenpäin, hyvin todennäköistä että jatkuu useamman kuukauden eteenpäin.

Kiinnostuitko hommasta?

Pääset hakemaan paikkaa suoraan osoitteesta www.wirestaff.fi.

Lisätietoja antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.