Wirestaff Oy

Koneenasentaja Akaaseen

  • Sijainti Toijala
  • Julkaistu 08.08.2022, 0:00
  • Suljettu 28.08.2022, 0:00

Koneenasentaja Akaaseen

Etsimme nyt koneenasentajaa pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Akaan Toijalaan.

Toivomme sinulta kone- ja metallialan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuva tutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta mekaanisen asennuksen parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää piirustusten lukutaitoa, tarkkuutta, paineensietokykyä, hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta työntekoon.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle säännöllisen päivätyön, erittäin mukavat työkaverit ja reilun esimiehen. Lisäksi tarjoamme sinulle  kilpailukykyisen palkan sekä uran mielenkiintoisella toimialalla perinteikkään yrityksen palveluksessa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten ja olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä voi kysellä numerosta 044 901 6902.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.