Wirestaff Oy

Kylmäasentaja

  • Sijainti Kauniainen
  • Julkaistu 29.08.2023, 9:00
  • Suljettu 10.09.2023, 23:55

Kylmäasentaja

Etsimme asiakasyritykselle kylmäasentajia vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. Kylmäasennukset suoritetaan raskaan kuljetuskaluston lämmönsäätölaitteiden huolto- ja korjaustehtävissä.

Hakijoilta edellytämme jo meneillään olevaa kylmäalan koulutusta kylmäasentajaksi. Mikäli olet jo kokeneempi kylmäasentaja, niin tämä huomioidaan haussa selkeäksi eduksi. Arovstamme myös autoasentajan ja mekaanikon taitoja, sillä työ on monipuolista asennustyötä. Myös C-kortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hienon mahdollisuuden upeassa työporukassa. Kyseessä on uudet toimitilat ja viimeisen päälle puitteet.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ota rohkeasti yhteyttä. Hakijoita haastatellaan reippaassa tahdissa ja oikea henkilö palkataan samalta istumalta. 

Hae kylmäasentajan paikka alla olevasta linkistä. Lisätietoja työtehtävästä antaa allekirjoittanut:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7572182

Lisätietoja:

Lasse Sopanen

041 4313477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.