Wirestaff Oy

LVI-projektipäällikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 23.11.2022, 8:00
  • Suljettu 30.11.2022, 23:59

LVI-projektipäällikkö

Tunnettu talotekniikkaurakoitsija hakee pääkaupunkiseudulla ennestään vahvaan työyhteisöönsä LVI-projektipäällikköä. Tehtävässä toimit projektin operatiivisena johtajana ja pidät lankoja käsissä monipuolisissa tehtävissä uudis- ja korjausrakentamisen saralla.  

Asiakayrityksen mielestä heidän uudella LVI-projektipäälliköllä on luonnollisesti kyky itsenäiseen työhön, alaan soveltuva koulutus sekä mielellään muutaman vuoden kokemus vastaavasta työstä. Tulostavoitteellisuus ja aito kiinnostus teknisestä puolesta ovat ehdottomia ominaisuuksia oikeaa henkilöä valittaessa.

Tämä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakkaalle. He puolestaan tarjoavat sinulle paikan vakaassa ja turvallisessa yksikössä. Ympärillesi saat mahtavan porukan ja monipuoliset työkalut projektien hallitsemiseen ja loppuun viemiseen. Työtehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittymään siinä samalla. Kaikki projektit hoidetaan kokonaisvaltaisella osaamisella ja kotimaisella laadulla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin työpaikkaa voit hakea lähettämällä CV:n ja hakemuksen alla olevasta linkistä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3402996

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lasse Sopanen
lasse.sopanen@wirestaff.fi
041 431 3477

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.