Wirestaff Oy

Maalari

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 13.06.2023, 9:00
  • Suljettu 25.06.2023, 23:55

Maalari

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi maalauksen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta maalarina työskentelystä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista MAALARIA erilaisiin maalauskohteisiin.

Tässä työssä arvostamme erityisesti sitä, että niin pensseli, tela kuin ruiskukin pysyy sinulla kädessä ja työnjälkesi on priimaa. Työtehtäviin saattaa maalauksen lisäksi kuulua myös  erilaiset tasoitus tai paikkaustyöt, riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Kohteina on niin sisä- kuin ulkomaalaukset. Maalauskohde saattaa olla myös rakennustyömaalla, jonka takia katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy työturvallisuuskortti. 

Tarjoamme ammattitaitosi vastineeksi luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan, mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä kilpailukykyisen palkan, joka on aina osaamisesi mukainen. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4252117

Lisätietoja:

Lasse Sopanen

041 431 3477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.