Wirestaff Oy

Polkupyörämekaanikko

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.05.2023, 9:00
  • Suljettu 31.05.2023, 16:00

Polkupyörämekaanikko

Oletko polkupyöristä ja niiden rakentamisesta kiinnostunut alan ammattilainen tai polkupyöriin perehtynyt intohimoinen harrastaja? Miltä kuulostaisi, jos rakkaan harrastuksen voisi kääntää myös ammatiksi?

Haemme nyt osaavaa polkupyörämekaanikkoa asiakkaallemme hyvien kulkuyhteyksien päähän Vantaan Tammistoon. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan.  Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 9-17. Tehtävä on määräaikainen elo-syyskuulle, mutta oikein hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös vakituiseksi työntekijäksi.

Työnkuva sisältää myös muiden kuntoilulaitteiden huoltotöitä, joten kaikenlainen tekninen osaaminen katsotaan isoksi eduksi.

Tehtävässä katsomme eduksi:

– Kokemuksen sähköpyörien korjauksesta harraste- tai ammattitasolta

– Eri pyörävalmistajien tuotteiden sekä lisävarusteiden tuntemuksen

Me Wireellä haluamme mahdollistaa sinulle mukavan ja monipuolisen työn sinulle tärkeiden asioiden parissa. Mikäli näet itsesi näissä mielenkiintoisissa mekaanikon tehtävissä, laita hakemuksesi tulemaan. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.