Wirestaff Oy

Ravintolapäällikkö Friends & Brgrs

  • Sijainti Pietarsaari
  • Julkaistu 16.08.2022, 12:00
  • Suljettu 16.10.2022, 16:00

Ravintolapäällikkö Friends & Brgrs

Oletko sinä alkuperäisen ja ensimmäisen Friends & Brgrs ravintolan tuleva ravintolapäällikkö?

Friends & Brgrs ravintolan päällikkönä voit ylpeänä kertoa, että johtamassasi ravintolassa käytetään aina tuoretta kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi. Ketjun oman tuotekehityksen tulosta olevat “triple-cooked” -ranskalaiset valmistetaan itse kotimaisista perunoista alusta loppuun. Jopa hampurilaissämpylät leivotaan ravintolan omassa leipomossa. Voit myös hymyssä suin todeta, että kanssasi ravintolassa työskentelee onnellisimmat työkaverit.

Miksi sinun kannattaa hakea tätä työpaikkaa?

1. Friends & Brgrs tarjoaa nopeatempoisen, opettavaisen ja turvallisen työpaikan Suomen nopeimmin kasvavassa ja arvostetuimmassa ravintolaketjussa.

2. Työtyytyväisyys Friends & Brgrs ravintoloissa on erittäin tärkeää. Töihin tulemisen pitäisi olla hauskaa! Friends & Brgrs ravintoloissa voit olla erittäin ylpeitä siitä, että 97 % työntekijöistä suosittelee yritystä työpaikkana ystävilleen.

Friends & Brgrs kasvaa nopeasti ja avaa tänä vuonna 10 uutta ravintolaa. Kasvu luo ainutlaatuisia uramahdollisuuksia heille, jotka ovat alasta kiinnostuneita.

Friends & Brgrs ravintoloissa tarjotaan kilpailukykyistä, alan työehtosopimusta parempaa palkkaa sekä mahdollisuuksia hyviin bonuksiin.

Millaista on työskennellä Friends & Brgrsillä?

Friends & Brgrs ravintoloissa on tehty tätä jo 8 vuotta, mutta yritys on silti erittäin nuorekas! Voit olla kokenut tai vähemmän kokenut, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee.

Friends & Brgrsillä et ole koskaan yksin. Esimiehenä saat aktiivista tukea kokeneelta johdolta. Ravintolassa on myös selkeät prosessit ja koulutusmateriaalit kaikkeen opittavaan. Lyhyesti sanottuna sinua autetaan menestymään!

Ravintolan työ koostuu monista eri työtehtävista, joten jokainen päivä näyttää hieman erilaiselta. Iloinen tiimisi pitää huolen siitä ettei töissä taatusti tylsisty. 

Minkä tyyppisiä ihmisiä etsimme?

Menestyäksesi Friends & Brgrs ravintolan päällikkönä sinun tulisi pitää ihmisistä. Tällä tarkoitetaan niin muiden työntekijöiden kuin asiakkaidenkin hyvää kohtelua. Sinun ei tarvitse olla pitkälle kouluttautunut johtaja, mutta tarvitset aitoa kiinnostusta ja kunnioitusta muita kohtaan.

Arvostamme koulutusta ja alan kokemusta, mutta asenne ratkaisee. Jos olet oikea henkilö, sinulle opetetaan kaikki se, mitä sinun tulee tietää. Tehtävään vaaditaan hygieniapassia.

Rekrytointi tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi hakea, jos kiinnostuit. Tehtävään voit hakea tämän linkin kautta tai sähköpostilla juuso.puustinen@wirestaff.fi

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6968323

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.