Wirestaff Oy

Sähköasentaja Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.08.2023, 7:00
  • Suljettu 10.09.2023, 16:00

Sähköasentaja Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin monipuolisiin tehtäviin SÄHKÖASENTAJAA.

Tässä yrittäjälähtöisessä sähköasennusliikkeessä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Yritys toimii vahvalla kannattavalla pohjalla ja työllistää tällä hetkellä noin 10 henkeä. Yritys on mukana myös uuden sähköautomaatioteknologian kehitystyössä, joten tehtävissäsi pääset osallistumaan myös uuden ja kiinnostavan teknologian kehitykseen.

Asennuskohteissa edellytetään jo jonkin verran kokemusta sähköasennuksista sekä kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Työhön  kuuluu muun muassa kytkentöjä ja laitteistojen asennuksia. Työssä tarvitaan myös hyvää kuvanlukutaitoa. Työ on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa! Kyseessä on päivätyö jota tehdään 07:00-17:00 välillä. Työssäsi vaaditaan myös ajokorttia.

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja oppimishaluista asennetta. Omaat jo kokemusta sähkötöistä, sekä työskentelyotteesi on näppärä ja omatoiminen. Muu kokemus katsotaan eduksi, mutta työtehtäviin ja talon tapoihin saat perusteellisen opastuksen.

Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta 4 kk mittaisella sopimuksella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätetoja tehtävästä antaa:

Lasse Sopanen
lasse.sopanen@wirestaff.fi
0414313477

Wire Henkilöstöpalvelut — Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta.
Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

www.wirestaff.fi

Osaamisalue: ,

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.