Wirestaff Oy

Sähköasentaja (vakituinen)

  • Sijainti Kauniainen
  • Julkaistu 12.03.2024, 7:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Sähköasentaja (vakituinen)

Hei sinä sähköalan virtuoosi!

Meidän asiakkaan tiimissä on tilaa juuri sinulle, joka tunnet sähköjärjestelmät kuin omat taskusi ja olet valmis haasteisiin! Etsimme nimittäin reipasta ja osaavaa sähköasentajaa, joka haluaa liittyä mukaan asiakkaamme tiimiin pääkaupunkiseudulla. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto eli haemme asentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta vähintään yhden – kahden vuoden kokemusta sähköasennuksista, teknistä osaamista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työtehtäväsi sisältävät sähköasennuksia ja me tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä modernien sähköjärjestelmien kanssa.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus, voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskortti ja B-ajokortti. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja joustavuutta työaikojen suhteen.

Tämä on mahtava tilaisuus päästä osaksi ammattitaitoista ja rentoa porukkaa, joka arvostaa hyvää huumoria ja yhdessä tekemistä. Asiakasyrityksen kirjoilla et jämähdä paikallesi, vaan voit kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta joka päivä.

Lähde mukaan sähköseikkailuun, jossa jännitystä ja iloa riittää!

Hakemukset ja ansioluettelot voit lähettää meille alla olevan linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/10819004

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Lasse Sopanen

lasse.sopanen@wirestaff.fi

Osaamisalue: ,

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.