Wirestaff Oy

Särmääjä

  • Sijainti Hollola
  • Julkaistu 29.08.2023, 0:00
  • Suljettu 17.09.2023, 0:00

Särmääjä

Haemme asiakkaallemme kahta särmääjää Hollolaan.

Työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ohutlevysärmäyksestä ja kaikki metallialan kokemus katsotaan eduksi. Työssä myös putkien sahausta.

Tässä työssä aktiivinen ote ja kiinnostus työtä kohtaan auttaa menestymään pestissä. Laita hakemuksesi tulemaan, ne käsitellään heti.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Lisätiedot ja kyselyt:

Niko Koskela

niko.koskela@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.