Wirestaff Oy

Tarjoilija Ravintola Kannas

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.08.2022, 9:00
  • Suljettu 11.09.2022, 23:59

Tarjoilija Ravintola Kannas

Haemme nyt asiakasyrityksellemme aiempaa alan kokemusta omaavaa TARJOILIJAA Hietalahdessa sijaitsevaan perinteikkääseen Ravintola Kannakseen.

Etsimme tarjoilijaa, jolla on aiempaa kokemusta A la carte -tarjoilusta. Lisäksi etsimämme henkilö on rohkea, oma-aloitteinen ja positiivisen asenteen omaava, sekä omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. 

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää omaa työtäsi sekä haastaa itseäsi. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työ. Aloitus onnistuu nopeallakin aikataululla oikean henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja mukavan työporukan, jossa työtä on ilo tehdä. 

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6903286

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.