Wirestaff Oy

Työnjohtaja varastolle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 28.03.2022, 0:00
  • Suljettu 09.04.2023, 0:00

Työnjohtaja varastolle

Nyt meillä on haussa asiakasyrityksellemme TYÖNJOHTAJA Tampereelle Myllypuron keskusvarastolle.

Kyseessä on noin 3kk sijaisuus alustavasti, joka voi jatkua hyvinkin pitkälle eteenpäin. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu esihenkilönä toimiminen noin 10 työntekijälle varastolla, logistiikasta vastaaminen, töiden ajoittamista/organisointia, työn valvontaa ja aikataulutusta. Työ on päivätyö ma-pe välillä.

Toivomme hakijoilta kokemusta ja ymmärrystä sisälogistiikasta. Työssä onnistuminen vaatii vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja tietotekniikan perusasioiden hallintaa.

Työt alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, palkkausmuoto sopimuspalkkaus osaaminen huomioiden.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset.

Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.