Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Ohjaaja: kehitysvammaisten asumispalvelut, Nurmes (id6761)

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 13.10.2022, 16:00
  • Suljettu 01.02.2023, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja: kehitysvammaisten asumispalvelut, Nurmes (id6761)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 31.1.2023 mennessä OHJAAJAA 

vakituiseen tehtävään Kuusikumpuun Nurmekseen.

Kuusikummussa tarjoamme tehostettua asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille. Asumisyksikön muodostaa kolme rivitaloa, joissa on erikokoisia ryhmäasuntoja ja yksiöitä.

Moniammatillisessa työyhteisössä työskentelee 14 ohjaajaa, 2 sairaanhoitajaa ja asumisenohjaaja sekä ryhmäavustaja. Eri taloissa työskennellään joko pareittain tai yksin. Päivittäistä työskentelyä tukevat vuorossa olevan tiimin yhteistyö. Työ on kaksivuorotyötä, koska yövuoroista vastaa yksityinen palvelun tuottaja. Työtä määrittelevät asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt.

Ohjaajan työtehtävät painottuvat asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa avustamiseen ja ohjaamiseen kotona ja kodin ulkopuolella. Työ sisältää myös perushoitoa. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia, toivomme sinulta vaihtuviin tilanteisiin joustavuutta ja mukautuvaa työotetta. Tartumme topakasti toimeen, toivomme myös sinulta valmiutta itsenäiseen sekä tiimityöhön. Työssä käytämme puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointimenetelmiä. Toivomme sinulta myös innokkuutta käyttää tai oppia vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä. Hyvät digitaidot tukisivat työyhteisömme osaamista ja ovat osa päivätoiminnan tulevaisuutta

Tarjoamme sinulle

  • Iloisen ja huumorintajuisen työyhteisön
  • Hyvän perehdytyksen ja tuen työhön
  • Kehittyvän työyhteisön
  • Työsi onnistumista tukevan ja helposti lähestyttävän esimiehen

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä, kommunikaatiomenetelmien osaaminen sekä digiosaaminen ja kiinnostus palvelujen kehittämiseen.

Tehtäväkohtainen palkka on 2384,87 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojausta. 

Lisätietoja antaa Kirsi Karjalainen, puh. 013 330 5126, kirsi.karjalainen@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Joensuussa 13.10.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon  palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: