Tuusulan kunta

ICT-suunnittelija

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 21.11.2022, 8:00
  • Suljettu 23.12.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ICT-suunnittelija

Tuusula – tekemisen taidetta! 

Haemme ICT-suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä sijoittuu digitalisaatio ja tietohallinto -yksikköömme. Tällä hetkellä arjessamme ajankohtaisia teemoja ovat muun muassa sähköisten asiointipalvelujen kehittäminen, kunnan digitalisaatio-ohjelman edistäminen ja digitaalisen turvallisuuden varmistaminen. Tavoitteenamme on johtaa kunnan digitalisaatiota toiminnan tarpeita ennakoiden, varmistaa sujuva ja tietoturvallinen työskentely ja asiointi sekä tarjota käytännön tukea ICT-ratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

ICT-suunnittelijana toimit asiantuntijana kunnan digitalisaation parissa. Tehtävässäsi vastaat kunnan sovellus- ja integraatioarkkitehtuurista, M365-palveluista sekä identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisuista. Teet aktiivista yhteistyötä toimialueidemme kanssa: kartoitat toiminnan tarpeita ja osallistut järjestelmien hankinta- ja kehitysprojekteihin. Osallistut myös kunnan teknologia-arkkitehtuurin kehittämiseen ja ylläpitoon yhdessä ICT-yksikkömme asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävään vaaditaan IT-painotteinen tai muu soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto, aikaisempaa kokemusta sovelluspalveluiden ja -arkkitehtuurin kehittämisestä sekä laaja-alaista teknistä osaamista IT-ympäristöjen ylläpidosta. Osaaminen identiteetin- ja pääsynhallinnasta, M365-palveluista sekä kyberturvallisuudesta katsotaan tehtävässä eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan työnvaativuudenarvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3692,99 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, kuntosali ja uimahallin alennusliput. Vuonna 2022 olemme saavuttaneet Suomen aktiivisin työpaikka -merkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Timo von Behr, p. 040 314 3062 tai sp. timo.vonbehr@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 23.12.2022 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi