Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, Nurmijärven aikuissosiaalityö

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 01.12.2022, 13:00
  • Suljettu 29.12.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, Nurmijärven aikuissosiaalityö

Me Keusotessa olemme edelläkävijä hyvinvointialueelle. Olemme tehneet jo kolme vuotta sujuvaa siirtymistä ja tekemisen meininki jatkuu! 

Jos olet asiakaslähtöinen ja vankan ammattitaidon omaavaa sosiaalityöntekijä, tule osaksi ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa aikuissosiaalityön tiimiämme, johon avautuu kaksi vakituista virkaa hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Virka sijoittuu tehtävän alkaessa Nurmijärven aikuissosiaalityön yksikköön, jossa työskentelee lisäksesi sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, erityissosiaaliohjaaja sekä etuuskäsittelijöitä. Yksikön toimintaa johtaa aikuissosiaalityön esimies. 

Sosiaalityöntekijänä työnkuvaasi sisältyy muun muassa sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden suunnitelmallinen sosiaalityö, palvelutarpeen arviointi sekä asiakkaiden palveluiden ja verkostojen koordinointi. Teet työtäsi niin itsenäisesti, kuin parityönä osana moniammatillisia verkostoja sekä päätät tarvittaessa suunnitelman mukaisen täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käytöstä, tilapäismajoittamisesta, välitystilipalveluista sekä tukihenkilöpalveluiden hankinnasta. Käytössämme on Effica-asiakastietojärjestelmä. Työsi on liikkuvaa, joten oman auton käyttö on toivottavaa.

Haettava tehtävä tarjoaa Sinulle tilaisuuden työskennellä ammatillisesti moniulotteisissa työtehtävissä osana avointa, positiivista ja itseään kehittävää yhteisöä. Työssä on mahdollisuus itse vaikuttaa työn tekemisen tapoihin. Työpiste sijaitsee Nurmijärven Kirkonkylällä ja käytössäsi on ajanmukaiset työtilat sekä -välineet. Tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöhön. Kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin ja käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet, kuten sähköinen hyvinvointiseteli ja terveyspainotteinen työterveyshuolto.

Hoitaaksesi tehtävän menestyksekkäästi Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kyky ilmaista itseäsi suullisesti ja kirjallisesti sekä luovuutta ja rohkeutta löytää uusia ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa. Olet rakentava, innovatiivinen, itseohjautuva, taitava organisoija ja kehittämisestä innostunut. Työskentelet vastuullisesti, pitkäjänteisesti ja voimavarakeskeisellä työotteella asiakkaan osallisuutta kunnioittaen. Aikuissosiaalityön, mielenterveys- ja päihdetyön ja/tai työllisyydenhoidon kentän, sekä toimeentulotuen ja sosiaaliturvajärjestelmän tuntemuksesta on etua, mutta olemme valmiita myös perehdyttämään Sinua. 

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös maisterivaiheen opiskelijat tai tehtävään voidaan ottaa enintään vuodeksi henkilö, jolla suoritettujen opintojen perusteella on riittävät edellytykset tehtävän hoitamiseen. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen kaikkien työntekijöiden osalta ja tuemme opiskelijoita Keusotessa mm. palkallisilla opintovapailla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde (2kpl) 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3861,23 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Työaikamuotona 37,75h/vko.
  • Tutustu linkin kautta  Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa rekrytointi sivusto tästä

Lisätiedot antaa Aikuissosiaalityön esimies Teija Nordström, 050 4970656, teija.nordstrom@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 29.12.2022 klo 14.00.

Osaamisalue: