Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, osasto 6

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 06.03.2024, 12:00
  • Suljettu 29.03.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, osasto 6

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Katriinan sairaala, osasto 6
Katriinankuja 4 , 01760 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Hei sinä lähihoitaja!

Kiinnostaako työ sairaalan vuodeosastolla, mukavassa ja suvaitsevassa työporukassa. Meillä jokainen työyhteisön jäsen on tärkeä ja ainutlaatuinen. Etsimme nyt porukkaamme lähihoitajaa Vantaan sairaalan osastolle 6 vakituiseen työsuhteeseen.
 
Osastollamme pääset lähihoitajana tekemään itsenäisesti moninaisia hoitotyön tehtäviä ja toimenpiteitä sekä toteuttamaan monipuolisesti lääkehoitoa moniammatillisessa tiimissä. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja kehittämismyönteistä otetta hoitotyöhön ja kykyä toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Voit olla urasi alussa oleva tai jo enemmän kokemusta omaava, meillä pääset oppimaan uutta ja käyttämään hyväksi jo kertynyttä osaamistasi monipuolisesti.
 
 Osasto 6 on keskittynyt erilaisten infektiosairauksien hoitoon. Lisäksi osastollamme hoidetaan muita jatkohoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osastomme sijaitsee idyllisessä Katriinan sairaalassa, keskellä kauniita maalaismaisemia. Toimitilamme ovat vasta uusitut ja mahdollistavat ergonomisen työskentelyn. Pihallamme on runsaasti maksuttomia pysäköintimahdollisuuksia henkilökunnallemme ja myös julkinen liikenne mahdollistaa työmatkaliikenteen.
 
Tarjoamme työntekijöillemme tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Osaamisestasi pidetään huolta säännöllisten, vähintään viikoittaisten täydennyskoulutusmahdollisuuksien avulla. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Sairaalapalveluissa käytössämme on valmentava työote, jossa yhdessä suunnittelemme sujuvat työtavat. Näin jokainen pääsee vaikuttamaan oman työn sujuvuuden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Olet lämpimästi tervetullut töihin joukkoomme Vantaan sairaalaan!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 sitoutumislisä  300 e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

Arvostamme kaikkien potilaidemme ja henkilökuntamme terveyttä, siksi ilmoitamme ylpeinä, että sairaalamme on savuton ja tuoksuton.

Tutustu 👉Harjoittelijana/Uutena työntekijänä VAKEssa minkälaista on työskennellä juuri Meillä!

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 08.04.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö, 3-vuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2381,23 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja
Iivanainen, Sari
050 312 1991
sari.iivanainen@vakehyva.fi

Katja Hamunen p. 050 312 2128

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: