RTK-Palvelu Oy

Siivooja Keravalle

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 21.11.2023, 11:00
  • Suljettu 22.12.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivooja Keravalle

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

 

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkkaotteinen siivousalan osaaja, joka on kiinnostunut kehittämään osaamistaan tai jo näyttänyt kyntensä vaativampien peruspesukohteiden parissa? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme SIIVOOJAA pääkaupunkiseudun siivouksen tiimiimme.

Tehtävänkuva ja odotukset

Osana siivouksen tiimiämme tulet vastaamaan monipuolisessa asiakaskohteessamme tehtävien siivoustöiden toteutuksista yhdessä esimiestemme sekä ammattimaisen peruspesutiimimme kanssa.

Siivoustyötä tehdään Keravan kohteessamme painottuen iltaan.  Kiinteistöpalvelualalla jokainen työpäivä on kuitenkin erilainen ja tehtävissä menestyminen edellyttää joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti.

Siivoojan roolissa pääset työskentelemään tiimisi lisäksi tiiviisti myös asiakasrajapinnassa – etsimältämme osaajalta tuleekin siis löytyä aitoa innostusta asiakaspalvelua kohtaan.

Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus peruspesuista, mutta voit olla myös siivousalan erilaisissa tehtävissä kokemusta kerryttänyt ja kehityshaluinen tekijä, joka on miettinyt seuraavan ura-askeleen ottamista.  Alan koulutus katsotaan eduksi ja tehtävään ja kohteeseen tarjotaan kattava perehdytys ja ammattimaisen tiimin tuki. Työyhteisömme on monikulttuurinen, mutta tässä kohteessa pärjäät parhaiten suomen kielellä. 

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sovittavissa. Työaika tehtävässä on kokoaikainen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 

 

Tarjoamme

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-palvelu Oy:n palvelupäällikkö Sini Tuominen-Lindholm, puhelin 044 412 4941, (tiedustelut arkisin klo 13–15).

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.