RTK-Palvelu Oy

Siivooja tehdasympäristöön Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.03.2024, 14:00
  • Suljettu 25.03.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivooja tehdasympäristöön Tampereelle

Tule mukaan tiimiimme! 

Etsimme motivoitunutta ja energistä siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen Lielahteen. Mielenkiintoinen asiakaskohteemme tehdasympäristöineen tarjoaa monipuolisia siivouksen työtehtäviä tuotantotiloista toimistoon, joten näissä tehtävissä saat taatusti vaihtelua työpäiviisi.

 

Miksi liittyä joukkoomme?

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Työturvallisuus on meille kunnia-asia ja tehtävään koulutetaan huolella. Teemme työn aina laadukkaasti, joten saat olla ylpeä kädenjäljestäsi.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työn lomassa. Työvuoro alkaa varhaisesta aamusta tarjoten joustavuutta myös muuhun elämään.

 

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työn ohessa sinulla on myös mahdollista kouluttautua alalle ja hankkia itsellesi ammattipätevyys.

Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Meillä arjen haasteista ei tarvitse selviytyä yksin vaan saat tueksesi osaavat ja avuliaat työkaverit.

Positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa halua kehittyä työssä.

Yhdistelmäkoneiden käyttötaitoa, näin työtehtävistä tulee monipuolisia ja mielenkiintoisia. Pääset toteuttamaan itseäsi tuomalla omat taitosi kasvavaan joukkoomme.

Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa työn turvallisuuden varmistamiseksi. Työturvallisuuskortti on kohteessa pakollinen, mutta sen puuttuminen ei ole este, koulutamme sinut kyllä. 

 

Tarjoamme

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika tehtävissä on kokoaikainen alkaen klo 05:00. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan, sinun aiempi osaamisesi ja kokemus huomioiden.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.