Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Mäntyrinne (Askola)

  • Sijainti Askola
  • Julkaistu 08.12.2023, 11:00
  • Suljettu 26.12.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Mäntyrinne (Askola)

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Pääasiallinen toimipisteesi on Mäntyrinteen palvelukeskus Askolassa.

Mäntyrinteen palvelukeskus tarjoaa tehostettua palveluasumista ja kuntouttavaa hoitoa lyhytaikaisyksikössä ikääntyneille asukkaille. Meillä asukkaiden tarpeet ja tavoitteet määritellään asukaslähtöisesti kuntouttavaa työotetta käyttäen ja työmme keskiössä on ikääntyneen hyvä arki ja asukkaiden aito kohtaaminen.

Tarjoamme sinulle kehittyvän hoitotyön tiimin, huipputyökaverit, sekä ihanat asukkaat. Olemme reipas ja yritteliäs porukka, joka ei haasteita pelkää. Meillä saat hyvän perehdytyksen, tiimin tuen arjen haasteisiin ja ePassin liikunta- ja kulttuurietuna. Omiin työvuoroihin pystyy vaikuttamaan käytössämme olevan autonomisen työvuorosuunnittelun avulla.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi perushoitajatutkinto (laillistus JulkiTerhikki). Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Viikkotyöaika on 38,15 tuntia ja työ on 3-vuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2483,43 €/kk + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. 

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 26.12.2023 klo 16 mennessä. Tehtävä on haussa uudelleen, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antaa asumispalveluiden ohjaaja Riikka Moilanen, p. 040 527 6130, riikka.moilanen@itauusimaa.fi

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyi kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. Hyvinvointialue työllistää yli 2 600 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Osaamisalue: